Η γνώμη σας μετράει!

Η γνώμη σας μετράει!


"Θεωρώ πως το πρόγραμμα είναι μία πολύ ευχάριστη δραστηριότητα που με διασκεδάζει, με χαλαρώνει, γεμίζει το χρόνο μου ευχάριστα, ενώ παράλληλα εξασκεί το μυαλό μου. Μου αρέσουν ιδιαίτερα οι ασκήσεις στο tablet."
. . .
Χάϊδω Κ. (87 ετών)


" Βρίσκω το πρόγραμμα πολύ ενδιαφέρον, γιατί εξασκεί και σωματικά και νοητικά αλλά παράλληλα με κουράζει αρκετά. Το αγαπημένο μου παιχνίδι στη γυμναστική είναι τα ψάρια, επίσης μου αρέσει να περπατάω που το χρειάζομαι πραγματικά, με κινητοποιεί."
. . .
Κωνσταντία Κ. (90 ετών)


" Μου αρέσει πολύ η γυμναστική, με βοηθάει να έχω ένα πρόγραμμα.Οι ασκήσεις με βοηθάνε να διατηρώ σε καλύτερη κατάσταση τα πόδια μου! Τα ψάρια είναι μία από τις αγαπημένες μου ασκήσεις. Οι ασκήσεις της μνήμης βέβαια με δυσκολεύουν."
. . .
Αναστασία Π. (88 ετών)


" Νιώθω ότι με ωφελεί στην υγεία μου, ξεχνιέμαι από τα προβλήματά μου, ενώ περνάω δημιουργικά το χρόνο μου."
. . .
Δημήτρης Τ. (89 ετών)


" Το πρόγραμμα με βοηθάει μέσα στη μέρα μου, καθώς αγαπάω πολύ τη γυμναστική. Δοκιμάζω τον εαυτό μου και στη γυμναστική και στο tablet. Ανακουφίζομαι ιδιαίτερα γιατί με το πρόγραμμα αυτό χαλαρώνω, ενώ με βοηθάει στην επικοινωνία με τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονται στο χώρο. Χαλαρώνω πολύ με τη γυμναστική, και το θεωρώ εξαιρετικά ενδιαφέρον."
. . .
Πόπη Μ. (85 ετών)


" Το πρόγραμμα είναι ευχάριστο, δε με κουράζει, μου αρέσει να ασχολούμαι όταν έχω χρόνο, νιώθω καλύτερα."
. . .
Άννα Ρ. (84 ετών)


" Το πρόγραμμα είναι ευχάριστο με τις δυσκολίες και τις ευκολίες του. Εύχρηστο, κατανοητό, λειτουργικό."
. . .
Μιχάλης Σ. (60 ετών)